
dilluns, 21 de juliol del 2008
Nofre Bisbal i la mel de Sóller

En relació a la diferència entre el sucre o la sacarina, diu de la mel "la combinació de sucres, fructosa, sacarosa, pol·len i oligoelements fa que tengui unes característiques especials que la converteixen en beneficiosa per a moltes dolències, com per exemple ajuda a combatre al·lèrgies i puja la moral entre altres qualitats.
Finalment, Bisbal considera que la mel està ben valorada dins la nostra cultura culinària, considera que té molta qualitat i per això "la mel de Sóller va molt cercada, mai en tenim a bastament per als nostres clients". ( VEU DE SÓLLER, núm 984, 21 de març). Biel.-
Etiquetes de comentaris:
Gastronomia,
Premsa,
Premsa Forana,
Sóller
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Ara sembla que s'ha simplificat la possibilitat de deixar comentaris. Així es facilita la participació.ç
Gràcies !
Publica un comentari a l'entrada