dilluns, 21 de juliol del 2008

Nofre Bisbal i la mel de Sóller

Es tracta d'un assistent social de la Vall, apassionat pel món de l'apicultura. A l'entrevista que li fa Guillem Puig, diu sobre el poc paper de la mel dins la marca 'Producte Balear': "Perquè la mel de Mallorca encara no està caracteritzada (...) per això actualment a la UIB un equip encapçalat per Marcia Boí ho està fent. Estan estudiant el gust, el color, l'olor i els pòl·lens que la formen".
En relació a la diferència entre el sucre o la sacarina, diu de la mel "la combinació de sucres, fructosa, sacarosa, pol·len i oligoelements fa que tengui unes característiques especials que la converteixen en beneficiosa per a moltes dolències, com per exemple ajuda a combatre al·lèrgies i puja la moral entre altres qualitats.
Finalment, Bisbal considera que la mel està ben valorada dins la nostra cultura culinària, considera que té molta qualitat i per això "la mel de Sóller va molt cercada, mai en tenim a bastament per als nostres clients". ( VEU DE SÓLLER, núm 984, 21 de març). Biel.-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara sembla que s'ha simplificat la possibilitat de deixar comentaris. Així es facilita la participació.ç
Gràcies !