dissabte, 4 de juliol de 2009

RA - ALBERCOCS ASSOLELLATS (conserva)

Ingredients:
-1 Kg. d'albercocs, -700 o 800 grs. de sucre Elaboració: La nit abans els xapes en meitats. Si són molt grossos, jo els xap en quarts. Poses el sucre pel damunt i els deixes reposar fins l'endemà. Al dia següent posa'ls al foc i, just arrencar el bull, posa'ls dins un recipient de vidre, o duralex, tapats amb un paper de seda, i deixa'ls al sol i a la serena, durant 15 dies. Passats aquests 15 dies, empota'ls, tapa'ls i dóna un bull als pots de 5 minuts. (Receptes aportades per amics i amigues, RA-26, 4 VII 09) (c) Antònia March (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de dolç Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes