Ingredients (per a 4 persones) :
-4 rodanxes de lluç
-2 cebes tendres
-4 trossos de pa fregit
-2 alls
-Safrà
-Farina
-Oli, sal
-Brou de peix
-Julivert
Preparació:
Posau dins la pella amb oli calent un all i la ceba capolada. Salpebrau-ho. En estar daurat ho reservau, deixant l'oli a punt.
Capolau dins el morter l'altre all, el pa fregit i un poc de safrà i afegiu-hi un poc de brou de peix.
Salpebrau els trossos de lluç i passau-los per farina. Fregiu-los, volta i volta, dins l'oli del sofregit. Afegiu-hi la picada del morter i mig tassó de brou de peix. Rectificau de sal.
Ara posau-hi julivert capolat per damunt i deixau que cogui entre 6 i 8 minuts a foc lent fins que el lluç estigui a punt.
(Receptes anònimes adaptades, RN-28, 18 VII 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de peix
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
dissabte, 18 de juliol del 2009
RN - LLUÇ AL SAFRÀ
Ingredients (per a 4 persones) :
-4 rodanxes de lluç
-2 cebes tendres
-4 trossos de pa fregit
-2 alls
-Safrà
-Farina
-Oli, sal
-Brou de peix
-Julivert
Preparació:
Posau dins la pella amb oli calent un all i la ceba capolada. Salpebrau-ho. En estar daurat ho reservau, deixant l'oli a punt.
Capolau dins el morter l'altre all, el pa fregit i un poc de safrà i afegiu-hi un poc de brou de peix.
Salpebrau els trossos de lluç i passau-los per farina. Fregiu-los, volta i volta, dins l'oli del sofregit. Afegiu-hi la picada del morter i mig tassó de brou de peix. Rectificau de sal.
Ara posau-hi julivert capolat per damunt i deixau que cogui entre 6 i 8 minuts a foc lent fins que el lluç estigui a punt.
(Receptes anònimes adaptades, RN-28, 18 VII 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de peix
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada