dissabte, 18 de juliol de 2009

RN - LLUÇ AL SAFRÀ

Ingredients (per a 4 persones) : -4 rodanxes de lluç -2 cebes tendres -4 trossos de pa fregit -2 alls -Safrà -Farina -Oli, sal -Brou de peix -Julivert Preparació: Posau dins la pella amb oli calent un all i la ceba capolada. Salpebrau-ho. En estar daurat ho reservau, deixant l'oli a punt. Capolau dins el morter l'altre all, el pa fregit i un poc de safrà i afegiu-hi un poc de brou de peix. Salpebrau els trossos de lluç i passau-los per farina. Fregiu-los, volta i volta, dins l'oli del sofregit. Afegiu-hi la picada del morter i mig tassó de brou de peix. Rectificau de sal. Ara posau-hi julivert capolat per damunt i deixau que cogui entre 6 i 8 minuts a foc lent fins que el lluç estigui a punt. (Receptes anònimes adaptades, RN-28, 18 VII 09) (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de peix Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes