dilluns, 13 de juliol de 2009

RA - SOPA DE CARXOFA

Ingredients: -Carxofes -Farina -Un tros de llimona -Una tomàtiga, preferiblement de ramellet -Oli, sal, pebre bo Preparació: Tallau les carxofes en quatre trossos, salpebrau-les. Arrebossau les carxofes amb farina. Sofregiu-les, únicament que quedin daurades. Retirau-les i col·locau-les dins l'olla on cuinareu la sopa. Afegiu-hi el tros de llimona i la tomàtiga pelada i trossejada. Posau-hi aigua fins a cobrir-ho tot. Temps de cocció, 5 minuts. Recepta aportada per Caty Garí, de Palma, que la va aprendre de sa mare. Recopilada per Vicenç Sastre. (Receptes aportades per amics i amigues, RA-30, 13 VII 09) (c) Caty Garí (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de sopa Vegeu receptari d'altres plats de verdura Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes