dimecres, 8 de juliol de 2009

RA - CALAMARS FARCITS DE BOLETS

Ingredients: -4 calamars -Bolets, millor si són esclata-sangs -1 ceba -150 grs. de pernil -Brou de peix -1 fulla de llorer -1 pebre vermell torrat -Sal, pebre bo -1 pebre coent (opcional) Preparació: Fer nets els calamars. Sofregir ceba i les cames dels calamars trossejades. Quan estigui daurat afegir els bolets que ja han estat trossejats ben petit. Afegir-hi el pernil trossejat. Posar-hi sal i pebre bo. Quan ja estigui mig cuit ho retiram. Omplirem els calamars més o manco 3/4 parts i no els posarem res per tancar-los. Sofregirem els calamars, uns minuts per cada cara. Posarem dins una greixonera els calamars amb brou de peix, una fulla de llorer i segons el gust hi posarem pebre bo o un pebre coent. Farem que bulli i espessi, i al final hi afegirem pebres torrats fets tires. Recepta aportada per Sebastià Roig, editor de Campos, que la va aprendre d'un pescador de sa Ràpita. (Receptes aportades per amics i amigues, RA-27, 8 VII 09) (c) Sebastià Roig (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes