Ingredients:
-4 calamars
-Bolets, millor si són esclata-sangs
-1 ceba
-150 grs. de pernil
-Brou de peix
-1 fulla de llorer
-1 pebre vermell torrat
-Sal, pebre bo
-1 pebre coent (opcional)
Preparació:
Fer nets els calamars.
Sofregir ceba i les cames dels calamars trossejades. Quan estigui daurat afegir els bolets que ja han estat trossejats ben petit. Afegir-hi el pernil trossejat. Posar-hi sal i pebre bo. Quan ja estigui mig cuit ho retiram.
Omplirem els calamars més o manco 3/4 parts i no els posarem res per tancar-los.
Sofregirem els calamars, uns minuts per cada cara.
Posarem dins una greixonera els calamars amb brou de peix, una fulla de llorer i segons el gust hi posarem pebre bo o un pebre coent.
Farem que bulli i espessi, i al final hi afegirem pebres torrats fets tires.
Recepta aportada per Sebastià Roig, editor de Campos, que la va aprendre d'un pescador de sa Ràpita.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-27, 8 VII 09)
(c) Sebastià Roig
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada