dimecres, 1 de juliol de 2009

RP - ESPAGUETIS AMB VERDURA

Ingredients:
-Mig quilo de spaguettis
-Xampinyons
-Pebres vermells
-Una ceba grossa
-Carxofes
-Pèsols
-Pastenagó
-Salsa de tomàtiga
-Pebrebò
-Herbes aromàtiques
-Oli, sal.
Preparació:
Bulliu els spagettis amb sal i quan estiguin cuits colau-los.
A part feis un sofregit amb oli, suc de tomàtiga, la ceba trossejada; millor si ja ho fregiu dins una greixonera.
Anau agregant-hi els pebres vermells fets tiretes fines, les verdures talladetes, els xampinyons a bocins, els pèsols i, al final, les carxofes trossejades.
Posau-hi la sal necessària, pebrebò i les herbes aromàtiques.
Una vegada tot ben sofregit li afegiu els spagettis.
Donau-hi unes remenades, cuidant que no s’aferrin.
Es poden acompanyar de ravenets o d’olives pansides.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 299, hivern 2007. RP-15)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes