diumenge, 26 de juliol de 2009

RN - ARRÒS A L'HONGARESA

Ingredients (3-4 persones):
-300 gr. d'arròs llarg
-2 cullerades soperes de paprika
-300 gr. de carn de porc
-100 gr. de cuixot per aguiar
-1 ceba
-3 salsitxes
-80 gr. de margarina
-1 col mitjancera
-Pebre bo, aigua, sal
Preparació:
Bulliu l'arròs en abundant aigua, amb sal, devers 12 minuts. Escorreu-lo, passau-lo per aigua freda, posau-hi un poc de paprika i de pebre bo. Reservau-lo.
Capolau la col i bulliu-la amb aigua i sal, com l'arròs. Escorreu-la bé. Reservau-la.
Capolau la carn, les salsitxes i el cuixot. Sofregiu-ho dins la pella amb un poc de margarina. Reservau-ho
Posau margarina dins la pella i sofregiu-hi la ceba capolada fineta. Afegiu-hi la col bullida, que sofregeixi un poc.
A l'hora de servir posau al fons del plat una capa d'arròs, damunt una de carn, una de col i, finalment, una altra d'arròs. S'hi posa paprika pel damunt i s'encalenteix al forn.
(Receptes anònimes adaptades, RN-32, 26 VII 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes