Ingredients:
-Calamarets petits (= "chipirones")
-1 pebre verd
-1 pebre vermell
-1 carabassí
-1 albergínia
-2 alls
-1 escalònia
-Oli d'oliva
-Tinta de calamar (opcional)
-Sal, pebre bo
Elaboració:
Fregiu els alls i l'escalònia dins l'oli. Afegiu-hi els pebres tallats en daus.
Quan estiguin quasi a punt hi afegiu el carabassí i, al final, l'albergínia. Segons el vostre gust les verdures poden quedar un poc grenyals
Tallau els calamarets a tires, el més fines possible -imitant els espaguetis-, salpebrau-les i passau-les per la planxa.
Col·locau dins un plat el "pisto" (gairebé equivalent a la samfaina) i, devora, les tires de calamar, com si fossin espaguetis.
Podeu utilitzar la tinta per decorar o bé col·locau-la damunt la verdura, com si fos una salsa.
(Receptes anònimes adaptades, RN-24, 6 VII 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de verdura
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada