dilluns, 6 de juliol de 2009

RN - "PISTO" AMB 'ESPAGUETIS' DE CALAMARETS

Ingredients: -Calamarets petits (= "chipirones") -1 pebre verd -1 pebre vermell -1 carabassí -1 albergínia -2 alls -1 escalònia -Oli d'oliva -Tinta de calamar (opcional) -Sal, pebre bo Elaboració: Fregiu els alls i l'escalònia dins l'oli. Afegiu-hi els pebres tallats en daus. Quan estiguin quasi a punt hi afegiu el carabassí i, al final, l'albergínia. Segons el vostre gust les verdures poden quedar un poc grenyals Tallau els calamarets a tires, el més fines possible -imitant els espaguetis-, salpebrau-les i passau-les per la planxa. Col·locau dins un plat el "pisto" (gairebé equivalent a la samfaina) i, devora, les tires de calamar, com si fossin espaguetis. Podeu utilitzar la tinta per decorar o bé col·locau-la damunt la verdura, com si fos una salsa. (Receptes anònimes adaptades, RN-24, 6 VII 09) (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de verdura Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes