dimarts, 14 de juliol de 2009

RN - BROQUETES DE LLAGOSTINS

Ingredients (per a 4 persones): -16 llagostins -16 fulles de menta -2 alls -El suc de mitja llimona -20 cl de crema de llet (o iogurt cremós) -Oli, sal, pebre bo Preparació: Pelau els llagostins i reservau-los. A part, reservau les closques. Netejau els alls i picau-los molt petits. Els mesclau amb els llagostins, el suc de llimona i l'oli d'oliva. Deixau aquesta maceració almenys mitja hora dins la gelera. Sofregiu les closques dels llagostins dins una pella amb oli. En estar a punt ho passau pel colador xinès i ho mesclau amb la crema de llet o iogurt. Salpebrau i reservau. Insertau els llagostins a les broquetes alternant-los amb les fulles de menta. Fregiu les broquetes damunt una planxa ben calenta. Serviu les broquetes amb la salsa de crema dins una salsera. (Receptes anònimes adaptades, RN-27, 14 VII 09) (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de crustacis Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes