dilluns, 20 de juliol de 2009

RN - LLOM DE PORC A LES FINES HERBES

Ingredients (per a 2 persones): -500 gr. de llom de porc -2 tassons de brou de pollastre -1 tassó de vi blanc -Alfabeguera -Farigola -Orenga -Romaní -Sal, pebre bo Preparació: Netejau el llom de l'excés de greix que pugui tenir. Llevau-ho amb un ganivet, molt curosament. Salpebrau la carn. Enceneu el forn i posau-lo a 180º. Dins una palangana posau-hi el llom i tirau-hi per damunt el brou i el vi blanc. Afegiu-hi les herbes en la mesura que vos agradin els diferents gusts, però no convé abusar-ne. Quan el forn està calent ficau-hi la palangana amb un paper d'alumini per evitar que es cremi per damunt. Ho tendrem devers una hora a dintre, però li anirem afegint un poc de brou amb un cullerot. Quan faltin 15 minuts per treure la carn retirau el paper d'alumini i aconseguireu que quedi daurada. S'ha de menjar calent. Pot anar acompanyat d'enciam i/o algun tipus de patata o puré. (Receptes anònimes adaptades, RN-29, 20 VII 09) (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de carn Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes