dissabte, 18 de juliol de 2009

RA - GELAT D'AMETLLA DE PÒRTOL

Ingredients: -Per 1 litre de llet -4 o 5 cullerades de sucre -1/4 d'ametlla (pot ser crua o prèviament torrada) -1 culleradeta de canyella en pols -1 tassó d'aigua Preparació: Mesclau tots els ingredients. Posau-ho a bullir i rectificau de sucre si importa. Un cop bullit posau-ho a refredar dins la gelera. L'endemà posau la mescla dins la bomba i anau remenant perquè qualli sense congelar-se. Recepta aportada per un grup de persones que col·laboren amb la Parròquia del Carme per tal de replegar fons per a la reforma de l'església. Vos pregaríem que, mentre hi hagi festes o celebracions on aquesta comissió hi tengui parada, aneu a cercar el seu gelat, que és molt bo i té una evident finalitat social. (Receptes aportades per amics i amigues, RA-32, 18 VII 09) (c) Comissió de gelateres del Carme, Pòrtol (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de dolç Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes