Ingredients:
-Quatre tallades de bacallà
-Panses
-Tomàtigues
-Cebes
-Patates
-Farina
-Una fulla de llorer
-Un tassó de vi blanc
-Aigua, oli, sal
Elaboració:
Posau les tallades de bacallà en remull el vespre abans, renovant-li l’aigua.
Dins una pella feis un sofregit de ceba tallada rodona, anau alerta que es cremi.
Seguidament li afegiu la tomàtiga, les panses, el llorer i el vi blanc. Ja tot cuit ho dipositau dins una greixonera.
A part enfarinoau i fregiu les tallades de bacallà. Una vegada frites repartiu-les per sobre el contingut de la greixonera.
Per una altra banda, dins una pella fregiu patates tallades rodones i col·locau-les damunt de tot de la greixonera. Posau-la al foc amb un tassonet d’aigua, la tapau i deixau-ho confitar uns minutets.
S’acompanya d’un bon trempó i un vinet blanc fresc.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 297, IX-X 2006. RP-22)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de peix
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
dijous, 30 de juliol del 2009
RP - BACALLÀ AMB PANSES
Ingredients:
-Quatre tallades de bacallà
-Panses
-Tomàtigues
-Cebes
-Patates
-Farina
-Una fulla de llorer
-Un tassó de vi blanc
-Aigua, oli, sal
Elaboració:
Posau les tallades de bacallà en remull el vespre abans, renovant-li l’aigua.
Dins una pella feis un sofregit de ceba tallada rodona, anau alerta que es cremi.
Seguidament li afegiu la tomàtiga, les panses, el llorer i el vi blanc. Ja tot cuit ho dipositau dins una greixonera.
A part enfarinoau i fregiu les tallades de bacallà. Una vegada frites repartiu-les per sobre el contingut de la greixonera.
Per una altra banda, dins una pella fregiu patates tallades rodones i col·locau-les damunt de tot de la greixonera. Posau-la al foc amb un tassonet d’aigua, la tapau i deixau-ho confitar uns minutets.
S’acompanya d’un bon trempó i un vinet blanc fresc.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 297, IX-X 2006. RP-22)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de peix
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada