dimecres, 22 de juliol de 2009

RA - RAOLES DE JONQUILLO

Ingredients: -200 gr. de jonquillo -2 ous -1 cullerada de farina -2 grans d'all, julivert, moraduix, senyorida -Oli, sal, pebre bo i canyella Preparació: Rebejarem el jonquillo dins un colador. Capolarem els alls i les herbes. Batrem els ous i hi mesclarem el jonquillo, la picada, la farina i ho assaonarem amb sal, pebre bo i canyella. Ho mesclarem bé i fregirem cullerades amb oli calent, ho farem degotar damunt un paper de cuina.
"Per al programa 'Paladar feliç' de Ràdio Marratxí. Bon profit" Antònia Serrano, 17 VI 09
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-34, 22 VII 09) (c) Antònia Serrano, Valldemossa (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de peix Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes