diumenge, 28 de juny de 2009

RA - AMANIDA MARROQUINA

Ingredients (per a 2/3 persones): -150 grs. de cuscús cru -1 llimona -1 tasseta petita d’oli -Una picada de julivert i all tallats molt petits -Un trempó preparat al vostre gust (també s’hi pot posar lletuga, si us agrada més) -Una grapada de panses -Comí Preparació: Primer de tot mesclau el cuscús amb el suc de mitja llimona, la tasseta d’oli i la picada d’all i julivert. Remenau amb una cullera de fusta i deixau reposar aquesta mescla durant 30 minuts. Passat aquest temps, preparau el trempó amb sal i oli al vostre gust. Afegiu-hi les panses i el comí i regau-lo amb el suc de l’altra mitja llimona. Mesclau les dues preparacions i ja està llest per consumir. Recepta aportada per Daniel Sánchez, de Valldemossa (Receptes aportades per amics i amigues, RA-25, 28 VI 09) (c) Daniel Sánchez (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de verdura Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes