dimecres, 10 de juny de 2009

RP - PURÉ DE CARABASSINS AMB CUIXOT

Ingredients (per a 4 persones):
-1 kg de carabassins
-100 gr de cuixot (salat o dolç en funció dels gusts) -Una fulleta d'api -Dues o tres pastenagues (opcional) -Nata líquida (opcional) -Nou noscada -Mantega o margarina Preparació: Se bullen els carabassins i també la fulla d'api capolada. Acte seguit es passa per la batedora. Si hi vols mes condiment hi pots posar nata líquida. Després hi tires els daus de cuixot, rectifiques de sal si és necessari i hi mescles un poc de nou noscada. Al final afegeixes la margarina i procures que es fongui dins el puré. Ho podeu servir amb crostonets de pa fregit. Nota: Si no vols que quedi tan verd, hi poses les dues o tres pastanagues, també bullides al principi. D'altra part, si no vols el plat massa salat hi poses pernil dolç. (Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. pendent. RP-5, 10 VI 09) (c) Francisca Juaneda / Pòrtula (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de verdura Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes