divendres, 5 de juny de 2009

RS - COL-I-FLOR AMB OUS

Ingredients (per a 4 persones): .1 col-i-flor mitjana. .4 grells molt tendres. .Sal i pebre bo. .4 cullerades d'oli d'oliva per fregir. .6 ous. Preparació: Primer de tot, eliminau les fulles verdes de la col-i-flor i tallau-la en brotets. Posau els brotets dins un colador i netejau-los bé. Deixau-los degotar una estona. Eliminau la capa exterior dels grells i la part més verda de l'extrem, però conservau-ne la part verda que és tendra. Passau-los per aigua i tallau-los en rodanxes finetes. Posau l'oli dins una pella i posau-la al foc. En ser calent l'oli, tirau-hi els brotets de col-i-flor. Salpebrau i fregiu a foc mitjà-baix, remenant per facilitar que es coguin uniformement. Quan vegeu que punxant un brot amb un escuradents aquest el travessa sense dificultat, incorporau els grells i coeu el conjunt cinc minuts més a foc mitjà. Mentrestant, trencau els ous i remenau-los com per fer truita. Abocau-los ara dins la pella i remenau fins que l'ou s'hagi cuallat (pres). Apagau el foc i serviu immediatament. (Recepta de la Setmana, RS-47, 16 IV 09) Recepta pròpia (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de verdura Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes