Ingredients (per a 4 persones):
-250 gr. de pasta (preferiblement llarga, tagliatelle/tallarines o espaguetis)
-1 manat d'espinacs
-1 pols de nou noscada
-25 gr. de mantega
-100 gr. de formatge parmesà ratllat
-1 fulla de llorer
-Oli, sal, pebre bo
Preparació:
En una olla amb aigua al foc, posau-hi un poc de sal, llorer i unes gotes d'oli d'oliva.
Quan bulli hi afegiu la pasta. Ho deixau bullir 8 minuts (tot i que depèn de les instruccions del fabricant de la pasta; o de la vostra sensibilitat per notar si és cuita... o si la voleu 'al dente'). Llavors la feis escórrer.
D'altra part, rentau, tallau els espinacs i posau-los en una cassola amb aigua bullent. Deixau a mig foc durant 6 o 7 minuts.
Posau mantega dins una pella i afegiu-hi els espinacs cuits. Mesclau-ho amb la pasta. Posau-hi nou noscada, sal i pebre bo al gust. Remenau-ho tot.
Col·locau-ho dins una palangana i tirau-hi el parmesà per damunt. Serviu-ho ben calent.
(Receptes anònimes adaptades, RN-22, 30 VI 09)
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de pasta
Vegeu
receptari d'altres plats de verdura
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada