diumenge, 21 de juny de 2009

RN - CREMA DE BLEDES AMB ALVOCAT

Ingredients (per a 4 persones):
-300 gr. de bledes
-2 alvocats petits
-30 gr. de mantega
-Brou de verdures
-15 cl. de crema de llet
-Pebre bo
Preparació:
Llevau els tronxos forts de les bledes, rentau les fulles, eixugau-les i capolau-les.
Dins una greixonera foneu la mantega i afegiu-hi les bledes. Deixau-ho coure uns 5 minuts a foc suau.
Llevau-ho del foc, afegiu-hi el brou de verdures i passau-ho pel passapurés.
Posau el puré a foc suau.
Pelau els alvocats i llevau-los el pinyol. Pitjau la polpa amb una forqueta i mesclau-ho amb la crema de llet.
Quan el puré sigui ben calent afegiu-hi l'alvocat amb la crema. Remenau-ho que quedi ben mesclat i retirau-ho del foc.
Posau-ho dins una sopera per dur-ho a la taula.
(Receptes anònimes adaptades, RN-19, 21 VI 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes