dimecres, 3 de juny del 2009

RA - MADUIXES BANYADES EN XOCOLATA BLANCA I NEGRA

Ingredients:
-12 maduixes
-155 gr de xocolata blanca trossejada -60 gr de xocolata negra
Preparacio:
Primer farem netes les maduixes, sense llevar el tronc verd. Per fer-les netes no s'han de banyar, es fan netes amb un pinzell.
Després forrarem una palangana amb paper vegetal, posarem la xocolata blanca dins un motlle refractari i al bany Maria. L'hem de remenar i a poc foc, perquè s'ha de fondre bé i ha de quedar ben finet.
Retirarem del foc i anam posant les maduixes dintre i només les banyam una tercera part amb la xocolata blanca. Una vegada fet això les agafam pel capoll i que quedin sense degotar. Les posam dins la palangana fins que la xocolata quedi ben forta.
Després feim la mateixa operació amb la xocolata negra, però enlloc de banyar-les senceres, les banyam una mitja part a fi que quedi la xocolata blanca destapada.
Una vegada fet tot això es poden posar dins la gelera i s'hi poden tenir unes 12 hores perquè convé que estigui ben fort.

Recepta aportada per Bàrbara Estela en directe a la secció "Paladar feliç" del nostre programa de ràdio (Receptes aportades per amics i amigues, RA-13, 3 VI 09) (c) Bàrbara Estela (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de dolç Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes