dijous, 4 de juny de 2009

RN - SALSA DE PORROS

Ingredients:
-2 porros
-2 alls capolats
-1 cullerada de mantega
-600cc crema de llet
-Farigola
-Sal i pebre bo
Preparació:
Netejau i tallau els porros en rodanxes petites.
Encalentiu la mantega dins una pella i sofregiu alls i porros fins que quedin blanets.
A continuació incorporau-hi la crema de llet i feis bullir perquè redueixi.
Salpebrau i afegiu algunes fulles de farigola per aromatitzar.
Aquesta salsa serveix sobretot per mesclar amb qualsevol tipus de pasta -fideus, espaguetis, macarrons...- que hagueu cuit prèviament, però també la podríeu usar amb carn o peix.
(Receptes anònimes adaptades, RN-11, 4 VI 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes