Ingredients (per a 4 persones):
-2 alvocats
-350 gr. d'arròs bullit
-2 cebes tendres
-150 gr. de pèsols bullits
-1 pastenaga
-1 cogombre
-Olives farcides (d'anxova, de pebre vermell o d'ambdues castes)
-El suc de dues llimones
-Oli, sal i pebre bo
Preparació:
Pelau els alvocats i xapau-los per la meitat. Llevau el pinyol amb un ganivet i treis la polpa sencera amb una cullera. Tallau la polpa en rodanxes fines i les col·locau dins una palangana.
Afegiu-hi l'arròs bullit i els pèsols.
Tallau la pastenaga a daus petits i la ceba tendra en rodanxes fines. Posau-ho damunt l'arròs
Pelau el cogombre i el deixau reposar 10 minuts cobert amb sal gruixada per potenciar-li el gust. Rentau-lo, tallau-lo a rodanxes i afegiu-lo a la palangana.
Preparau una salseta amb sal, pebre bo, oli i el suc de llimona. Tirau-la per damunt l'ensalada i decorau-ho amb les olives farcides.
(Receptes anònimes adaptades, RN-21, 29 VI 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats d'arròs
Vegeu
receptari d'altres plats de verdura
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada