dijous, 11 de juny de 2009

RN - RISOTTO A LA MILANESA

Ingredients (per a 4 persones):
-100 gr. de moll d'os de vaca o vedella
-1 ceba
-1 l. de brou
-75 gr. de mantega
-400 gr. d'arròs 'bomba'
-Safrà -1 tassonet de vi blanc sec
-50 gr. de parmesà rallat
-Sal, pebre bo
Preparació:
Treure el moll de l'os i trossejar-lo.
Sofregir la ceba amb el moll de l'os.
Quan estigui daurada, afegir-hi l'arròs i sofregir-lo.
A continuació tirau-hi el vi blanc, a poc a poc. Quan s'hagi evaporat anau-hi posant brou, just que tapi l'arròs i remenau constantment. Quan s'acabi, n'hi afegiu més.
Quan l'arròs estigui quasi cuit afegiu-hi un poc més de brou, salpebrau i tirau-hi el safrà i deixau que s'acabi de coure.
Un minut abans de llevar-lo del foc afegiu-hi la mantega i el formatge parmesà. Deixau-ho reposar un moment i serviu-ho ben calent.
(Receptes anònimes adaptades, RN-14, 11 VI 09) (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats d'arròs Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes