
dissabte, 20 de juny del 2009
RB - BESSONS OFEGATS / 2n Reconeixement a la Cuina Autòctona (bis)

El llibre:
AAVV
2n reconeixement a la cuina autòctona
Aula de Gastronomia Mallorquina - Fundació ACA
Mallorca, 2009
74 pàgs
(Receptes i ressenyes bibliogràfiques, RB-4, 20 VI 09)
Transcripció i comentaris: Biel Massot i Muntaner.-
(c) Catalina Lluïsa Gayà (c) ACA
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu receptari d'altres plats de carn
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-carn,
R-verdura,
Receptari,
RI-alls,
RI-botifarró,
RI-caragols,
RI-carxofa,
RI-ceba,
RI-faves,
RI-herba-sana,
RI-llorer,
RI-moraduix,
RI-patata,
RI-pèsols,
RI-porc,
RI-sobrassada,
RI-sopes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada