Ingredients:
-Una ceba
-Un carabassó
-Una albergínia
-Dues tomàtigues
-Un pebre verd
-Un pebre vermell
-Dos alls
-Ous
-Pebrebò
-Herbes aromàtiques
-Oli, sal de règim
Preparació:
Rentau totes les verdures i feis-les trossets, menys les tomàtigues.
Posau les verdures trossejades dins una pella amb dues cullerades d’oli, que coguin a poc a poc i després li afegiu la tomàtiga feta bocins.
A l’hora de menjar, dins una pelleta col·locau-hi les verdures que necessiteu i un ou i ho sofregiu tot junt.
Si vos agrada podeu posar per damunt un poc de formatge rallat.
S’acompanya d’una llesqueta de pa moreno o dues galetes d'oli.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 300, estiu 2007. RP-11)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de verdura
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada