dilluns, 15 de juny de 2009

RP - FRITADA DE VERDURES AMB OU

Ingredients: -Una ceba -Un carabassó -Una albergínia -Dues tomàtigues -Un pebre verd -Un pebre vermell -Dos alls -Ous -Pebrebò -Herbes aromàtiques -Oli, sal de règim Preparació: Rentau totes les verdures i feis-les trossets, menys les tomàtigues. Posau les verdures trossejades dins una pella amb dues cullerades d’oli, que coguin a poc a poc i després li afegiu la tomàtiga feta bocins. A l’hora de menjar, dins una pelleta col·locau-hi les verdures que necessiteu i un ou i ho sofregiu tot junt. Si vos agrada podeu posar per damunt un poc de formatge rallat. S’acompanya d’una llesqueta de pa moreno o dues galetes d'oli. (Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 300, estiu 2007. RP-11) (c) Francisca Juaneda / Pòrtula (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de verdura Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes