diumenge, 7 de juny de 2009

RA - TRUITA DE CUCUIS

Ingredients (per a 4 persones): -1 manadet de cucuis (la trompa o espiga dels alls) -6 ous -Oli d'oliva -2 patates (opcional) Elaboració: Rentau els cucuis i llevau-los el capollet. Trossejau-los ben petit. Posau la pella amb l'oli a poc foc, sofregiu els cucuis. Rompeu els ous i bateu-los. Afegiu-los al sofregit i feis la truita. Si voleu canviar el gust hi podeu posar patata, una vegada pelada, neta i trossejada. En aquest cas, abans de fregir-la heu de treure els cucuis i afegir-los juntament amb els ous batuts quan la patata sigui cuita. Ho podeu acompanyar d'una ensalada de lletuga i tomàtiga Recepta aportada per Clotilde González Ballester, de Llucmajor, que ho aprengué de sa mare, ho ha vist tota la vida, i ho considera un menjar molt mallorquí (Receptes aportades per amics i amigues, RA-15, 7 VI 09) (c) Clotilde González Ballester (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de verdura Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes