dilluns, 8 de juny de 2009

RP - SOPES AMB SÍPIA

Ingredients: -Dues sípies grans -Mitja col -Mitja colflori -Dues carxofes -Un manat d'espinacs -Un manat de cebes tendres -Mig manat de juevert -Tomàtiga de ramellet -Pebre bord o vermell -Alls -Una bossa de sopes -El brou de peix necessari -Oli -Sal Preparació: Posau al foc una greixonera amb oli i els alls pelats i sofregiu-hi les sípies fetes trossets. Després li afegiu el sofrit, juevert, tomàtiga, la col i els espinacs. A continuació posau-hi el brou i les espècies. Deixau-ho bullir tot fins que sigui tendre i li agregau la colflori i les carxofes fetes trossets. Llavors llevau la greixonera del foc i treis les sípies, les verdures i quasi tot el brou. A la greixonera anau posant un sostre de sopes i un sostre de tot lo que heu retirat i un poc del brou. Finalment regau-ho amb un poc d’oli ho deixau estovar. S’acompanya d’uns ravenets i olives negres. (Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 302, tardor 2007. RP-3) (c) Francisca Juaneda / Pòrtula (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de sopes Vegeu receptari d'altres plats de peix Vegeu receptari d'altres plats de verdura Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes