dijous, 11 de juny de 2009

RP - GELAT DE MELICOTÓ

Ingredients:
-Deu melicotons
-Un quart de litre d’aigua
-Sucre
-Llimona
Preparació:
Posau a bullir els melicotons, una vegada retirats els pinyols, amb el litre d’aigua, sucre al gust i una llimona sucada; si veis que queda poc brou podeu afegir més aigua.
Després de coure uns deu minuts triturau els melicotons.
El gelat es pot fer amb bombeta manual o es deixa glaçar al congelador del frigorífic anant-ho remenant sovint.
S’acompanya de galetes de neula i una fulleta d’herba-sana.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 301, primavera 2007. RP-6)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes