diumenge, 14 de juny de 2009

RP - TALLARINES DE PASTA INTEGRAL

Ingredients:
-Mig quilo de pasta integral
-Un quart de quilo de xampinyons
-Quatre ous
-Dues cebes
-Un quart de cuixot
-Alls
-Vi sec
-Oli, sal
Preparació: Bulliu la pasta amb aigua i sal durant uns deu minuts. Quan sigui casi cuita l’escolau i passau amb aigua freda.
Feis un sofregit dins una greixonera amb la ceba, els xampinyons fets tires, el cuixot a trossets i alls talladets.
Passats uns minuts li abocau un poc de vi sec i afegiu-hi la pasta.
Per una altra banda, dins una pella amb oli fregiu un ou estrellat per persona.
A l’hora de servir, damunt els tallarins posau-hi un ou estrellat a cada plat.
S’acompanya d’uns ravenets o de tallades de rave.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 301, primavera 2007. RP-10) (c) Francisca Juaneda / Pòrtula (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de pasta