dijous, 25 de juny de 2009

RN - ÀNNERA AMB SUC DE CIRERES (recepta afro)

Ingredients (per a dues persones): -2 pitreres d'ànnera -400 gr. de cireres -2 tassons de vi negre -1 tassó de brou de carn -Farina de blat de les Índies Preparació: Sofregeix les pitreres dins la pella. A part, neteja i xapa les cireres i cou-les amb un poc més de l'aigua necessària perquè les tapi, que bullin 15 minuts. Cola el brou i reserva'l. Quan la carn estigui feta, la retires. Al suc que queda dins la pella hi afegeixes el suc de les cireres, el vi i el brou de carn. Ho deixes reduir una bona estona. Cinc minuts abans d'apagar el foc col·loques les pitreres dins el suc, a foc suau, i deixes que s'acabin de fer. Si cal espessir la salsa hi afegeixes un poc de farina de blat d'Índies. Es tracta d'una recepta afrodisíaca, apta per a una vetllada especial, d'aquelles amb espelmes, Música suau i conversa a cau d'orella. Hom suposa que el vermell passió de les cireres encén els sentits i el desig; és el moment de comprovar-ho. Bon appétit! (Receptes anònimes adaptades, RN-20, 25 VI 09) (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats d'aus Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes