dimarts, 2 de juny de 2009

RA - PERES AMB VI NEGRE

Ingredients: -6 peres -Vi negre 'Jaume de Puntiró Carmesí ' -200 grs. de sucre per litre de vi Preparació: Es pelen les peres i es col·loquen dins una olla cobertes de vi. S’afegeix el sucre. Es posen al foc, al mínim, durant 30 minuts. Passat aquest temps, es treuen les peres de l’olla i es reserven. S’agafa un tassó del vi negre amb sucre de l’olla, s’aboca dins una pella i es posa al foc. Es deixa reduir fins que queda ben espès. Se serveix cada pera amb un poc de salsa de reducció de vi per damunt. Recepta aportada per Pere Calafat, president de la D.O. Binissalem. (Receptes aportades per amics i amigues, RA-12, 2 VI 09) (c) Pere Calafat (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de dolç Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes