divendres, 19 de juny de 2009

RP - BISTECS DE VEDELLA FARCITS

Ingredients:
-Quatre bistecs de vedella que siguin ben plans
-Cuixot
-Formatge a tires
-Alls
-Pebrebò
-Escuradents o fil
-Vi sec
-Un poc d’aigua
-Oli, sal
Preparació:
Farciu els bistecs amb una tallada de cuixot i una de formatge, els enrodillau i travau-los amb fil o escuradents.
A continuació, dins una greixonera al foc amb oli i uns alls, sofregiu els bistecs espolsats de pebrebò.
Li anau afegint una mica de vi sec i dos dits d’aigua, a fi que tenguin un poc de salseta.
Deixau-los bullir a poc a poc fins que estiguin flonjos i mirau si està bé de sal.
Se serveixen acompanyats d’unes fulles d’endívia.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 299, hivern 2007. RP-13) (c) Francisca Juaneda / Pòrtula (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de carn Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes