divendres, 12 de juny de 2009

RP - LLOM AMB XAMPINYONS (règim)

Ingredients: -Dos bistecs de llom o dues pitreres d’indiot -Xampinyons -Farina -Ceba -Juevert -Llet -Oli -Sal de règim Elaboració: Dins una greixonera amb una cullerada d’oli sofregiu la ceba picada i tiretes de xampinyons, li donau unes voltes i abocau-hi un tassonet de llet i sal de règim. A part pasau per la pella els bistecs enfarinoats, afegiu-ho dins la greixonera del sofregit i li dau un bullet a fi que s’espessesca un poc A l’hora de servir ho espolsau de juevert capolat i s’acompanya d’una llesqueta de pa moreno. (Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 301, primavera 2007. RP-7) (c) Francisca Juaneda / Pòrtula (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de carn Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes