dilluns, 22 de juny de 2009

RP - ENSALADA D'ARRÒS I PITRERA (règim)

Ingredients: -100 grams d’arròs -Una pitera de pollastre -Una carxofa -Pastenagó -Tàperes -Olives -Oli, sal de règim Preparació: Heu de coure l’arròs amb aigua i sal, el colau i deixau-lo dins un bol. També bulliu la pitera amb un poc de sal i després la feis trossets. Damunt l’arròs col·locau la carn, repartiu-hi pastenagó ratllat i carxofa tallada fina i, a l’hora de servir, ho trempau amb oli, tàperes i olives. S’acompanya d’una llesqueta de pa moreno. (Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 299, hivern 2007. RP-14) (c) Francisca Juaneda / Pòrtula (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats d'arròs Vegeu receptari d'altres plats d'aus Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes