dijous, 28 de maig de 2009

RA - BAJOQUES FARCIDES

Ingredients: .4 pebres vermells i sucosos d’uns 200 grs. cada un .500 grs. de tomàquets madurs. .250 grs. de carn picada mesclada de porc i vedella .3 llangonisses blanques .Un poc de carn magra de porc .Arròs (1 tassó per cada dues persones) .All i julivert picats .Sal .Safrà Preparació: Sofregir tota la carn. Pelar i triturar els tomàquets i afegir-los al sofregit. Quan ja la carn és quasi a punt, afegir all i julivert picats i també un poc de safrà. Remenar bé , retirar del foc i afegir l’arròs. Netejar els pebres, reservant-ne el capoll, i farcir amb l’arròs, més o menys fins a la meitat perquè tenguin espai per créixer en coure al forn. Embolicar els pebres amb paper d’alumini i coure al forn a 170º durant 1 hora i mitja. Recepta que ens envia na Xelo Vañó, de Bocairent (València) (Receptes aportades per amics i amigues, RA-10, 28 V 09) (c) Xelo Vañó (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de verdura Vegeu receptari d'altres plats de carn Vegeu receptari d'altres plats d'arròs Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes