divendres, 29 de maig de 2009

RN - CREMA DE CARABASSA

Ingredients:
.500 g. de carabassa
.1 ceba grossa
.1/2 l. de llet
.1 o 2 ous (opcional)
.Pebre bo
Elaboració:
Pelau i tallau la carabassa. Posau-la dins una olla amb aigua. Afegiu-hi la ceba tallada. Feis-ho bullir tot fins que estigui ben blan.
Passau-ho per la batedora.
Tornau-ho dur a foc lent i afegiu-hi la llet, remenant constantment. Lògicament, si voleu la crema més clara, afegiu-hi més llet.
En aquest punt hi podeu afegir un o dos ous batuts, si és del vostre gust. Afegiu-hi el pebre bo.
Una vegada que ho col·locau dins la sopera també hi podeu afegir crostonets de pa.
(Receptes anònimes adaptades, RN-9, 29 V 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes