dimecres, 6 de maig de 2009

RN - RAP AMB CARXOFES

Ingredients (per a 4 persones): .8 rodanxes de rap fresc .8 carxofes .2 cebes tendres .6 alls .1 copeta de vi blanc .Aigua .Farina .Sal, pebre bo (Per a la picada) .Un grapat d'ametlles .10 pinyons .2 alls .1/2 copeta de vi ranci Preparació: Sofregiu la ceba tallada en una greixonera fins que estigui ben melosa. Enfarinau les carxofes i afegiu-les a la ceba. Salpebrau el rap i incorporau-lo a la greixonera. Tirau-hi la copeta de vi blanc i un raig d'aigua. Deixau que tot es cogui a foc lent i al cap d'una estona afegiu-hi la picada. Amb un quartet més ja estarà llest per llevar-ho del foc i dur-ho a taula. (Receptes anònimes adaptades, RN-1, 6 V 09) (c)Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats amb rap o carxofes Vegeu la resta de la col·lecció de receptes