diumenge, 31 de maig de 2009

RN - MACARRONS AMB BACALLÀ

Ingredients: .250 gr. de macarrons .Aigua .Sal Per a la salsa: .150 gr. de bacallà esmicolat .1 ceba mitjancera .250 gr. de tomàtiga madura .Oli .Pebre bo .Un all .Julivert (dues o tres branquetes) Elaboració: Dessalau el bacallà durant 24 h. canviant l'aigua vàries vegades. Bulliu els macarrons dins l'aigua amb una pols de sal. Millor que els deixeu 'al dente'. En estar, els escorreu i reservau. Sofregiu la ceba dins una greixonera i quan estigui transparent li afegiu la tomàtiga capolada. Quan estigui a mig fer li afegiu el bacallà i deixau que la salsa acabi de coure. Abans de servir mesclau els macarrons dins la salsa i per damunt hi posau una picada d'all i julivert. (Receptes anònimes adaptades, RN-11, 31 V 09) (c)Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de pasta Vegeu receptari d'altres plats de peix Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes