divendres, 22 de maig de 2009

RN - CASSOLA DE RAP

Ingredients:
.800 gr. de rap
.5 tomàtigues
.2 cebes
.2 alls
.Julivert
.Una cabeça d'alls
.Una fulla de llorer
.Una cullerada sopera de pebre vermell
.3 cullerades soperes de farina
.Una tassa grossa de brou de peix
.Una llimona
.Un tassó d'oli
.Sal
.Aigua
Preparació:
Preparau un sofregit amb una de les cebes, dues tomàtigues, un all i julivert, tot molt ben picat. Afegiu-hi dos tassons d'aigua i el rap, tallat a trossos. Quan estigui cuit ho feis degotar i ho deixau dins un plat. Ho tapau amb l'altre all i més julivert, també picats. Hi afegiu per damunt una gotes de llimona i un poc d'oli. Fregiu a part l'altra ceba picada, la cabeça d'alls sencera, el llorer i el pebre bord, així com la resta de tomàtigues pelades i la farina. Quan estigui a punt hi afegiu el brou de peix i retirau el llorer i els alls. Finalment, dins aquesta salsa donau un bullet a les tallades de rap. Serviu-ho calent. (Receptes anònimes adaptades, RN-6, 22 V 09) (c)Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de peix Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes