dissabte, 16 de maig de 2009

RA - BORRETA [aguiat de bacallà amb verdures]

Ingredients (per a 4 persones): -2 manats d'espinacs
-3 o 4 patates
-1 pebre vermell ( si no n’hi ha de fresc , se’n posa de sec)
-3 alls
-4 trossos de bacallà dessalats del dia d'abans
-1 culleradeta de pebre bord (si us agrada, picant, i si no, dolç)
-sal
-oli
Preparació: Posem dins la cassola de fang tots els ingredients trossejats i en fred . Afegim un poc d’oli i aigua fins tapar-ho tot i ho posem al foc durant 25/30 minuts. Bon profit!
Recepta que ens envia na Xelo Vañó, de Bocairent (València)
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-6, 16 V 09) (c) Xelo Vañó
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç