Ingredients:
.Caragols
.Ceba
.Sobrassada
.Panxeta
.Costella baixa
.Saïm
.Pebres coents
.Fonoll
.Herba-sana
.Moraduix
Preparació:
La padrina feia purgar els caragols amb farina i llavors els posava en remull. Canviava un munt de vegades l'aigua perquè fugís el llim dels caragols i quedàs l'aigua ben clara. Llavors posava els caragols al foc amb aigua freda per enganar-los, juntament amb les herbes i quan començava a bullir hi afegia els pebres coents i la sal.
També sofregia la ceba, la sobrassada, la panxeta i la costella baixa dins saïm. Quan els caragols eren cuits posava el sofregit dins el brou. Tots ens xupàvem els dits. Salut.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-11, 30 V 09)
(c) Toniet de Marratxí
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de carn
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada