dissabte, 30 de maig de 2009

RA - CARAGOLS DE LA PADRINA

Ingredients: .Caragols .Ceba .Sobrassada .Panxeta .Costella baixa .Saïm .Pebres coents .Fonoll .Herba-sana .Moraduix Preparació: La padrina feia purgar els caragols amb farina i llavors els posava en remull. Canviava un munt de vegades l'aigua perquè fugís el llim dels caragols i quedàs l'aigua ben clara. Llavors posava els caragols al foc amb aigua freda per enganar-los, juntament amb les herbes i quan començava a bullir hi afegia els pebres coents i la sal. També sofregia la ceba, la sobrassada, la panxeta i la costella baixa dins saïm. Quan els caragols eren cuits posava el sofregit dins el brou. Tots ens xupàvem els dits. Salut. (Receptes aportades per amics i amigues, RA-11, 30 V 09) (c) Toniet de Marratxí (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de carn Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes