divendres, 8 de maig de 2009

RN - CREMA DE PEIX (lluç)

Ingredients (per a 4 persones):
.1/2 kg de lluç
.1/2 ceba
.3 tomàtigues madures
.1 pastanaga
.1 all
.1 branqueta de julivert
.Un poc de nou noscada
.Sal i pebre bo
.Aigua o brou de peix .Una llesca de pa o mitja barreta
.2 ous
.Algunes gambes
Preparació:
Sofregiu la verdura dins una greixonera.
Quan estigui dauradet, hi afegiu el peix, el pa esmicolat, les espècies i l'aigua o el brou.
Ho deixau coure fins que el peix estigui a punt.
Passau-ho per la batedora.
Finalment afegiu-hi les gambes i els ous, prèviament bullits, ben picats. Deixau-ho coure un parell de minuts. Ho podeu decorar amb julivert picat i serviu-ho ben calent.
(Receptes anònimes adaptades, RN-3, 8 V 09) (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes