dissabte, 2 de maig del 2009

RS - ENSALADA DE FIGUES

Ingredients: .Figues (poden ser figues flors o de qualsevol casta, però han de ser maduretes) .Pernil salat tallat en rodanxes molt primes. .Llenques de formatge parmesà. .Oli d'oliva (millor verge) Preparació: Tallau les figues en rodanxes no gaire gruixades i col.locau-les en un plat o en una safata plana de manera que cobreixin tot el fons, formant una sola capa.
Ruixeu-les amb l'oli.
Feis trossets de les rodanxes de pernil amb els dits i componeu-les per damunt les figues.
Col.locau les llenques de parmesà per damunt i ja està llest el plat.
(Recepta de la Setmana, RS-9, 4 VIII 08)
Recepta pròpia (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu la resta de la col·lecció de receptes