dissabte, 23 de maig de 2009

RA - CRESPELLS

Ingredients:
-400 grs. de saïm -400 grs. de sucre
-1 tassonet i mig de suc de taronja
-1 tassonet d'oli
-Farina NOMEN (la que prengui) Preparació:
Posar el saïm i el sucre dins un ribell i mesclar. Afegir el suc de taronja i l'oli i remenar. Incorporar la farina poc a poc fins que la pasta no s'aferri a les mans i sigui bona de manejar.
Aprimar la pasta amb l'aprimador, ben primeta, i amb els motlles escollits, formar els crespells.
Coure a 170º fins que hagin pres color.
Treure totd'una del forn i deixar refredar.

Recepta que ens envia na Maria Serra, de sa Cabaneta (Marratxí, Mallorca). La va copiar d'una amiga seva de la ciutat de Palma (Receptes aportades per amics i amigues, RA-7, 23 V 09) (c) Maria Serra (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de dolç Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per a noltros els alcudiencs això no són crespells, són galletes o estrelles, els crespells a Alcúdia té una altra forma, es fan dos rotlles de pasta un més gros que l'altra i el petit es posa enmig llavor es doblega el gros amb quatre cantons damunt el petit. La pasta és parescuda a la dels robiols però no ben igual. Si hi pens per Pasqua quan en facem vos passaré la recepta i una foto.