dijous, 7 de maig de 2009

RN - CREMA DE XAMPINYONS

Ingredients (per a 4 persones):
.500 gr de xampinyons trossejats
.100 gr de ceba
.1 all
.1 litre de brou de verdures
.Un poc de julivert
.4 cullerades d'oli d'oliva
.Sal
Preparació:
Rentau els xampinyons i trossejau-los. Pelau les cebes i tallau-les en juliana (làmines llargueres).
Encalentiu l'oli dins una greixonera i sofregiu la ceba. Quan ja tengui color hi afegiu els xampinyons i l'all. Ho sofregiu tot sense deixar de remenar fins que els xampinyons siguin blans.
Hi posau el brou de verdura i deixau que bulli un quart sense tapar.
Capolau la mescla de xampinyons amb la batedora fins que quedi cremosa. Per ajudar a lligar-la hi podeu afegir farina de blat de moro. Rectificau de sal i serviu.
Ho podeu adornar amb trossets de xampinyons saltejats o julivert picat.
(Receptes anònimes adaptades, RN-2, 7 V 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes