dissabte, 23 de maig de 2009

RN - ARRÒS DE PRIMAVERA AMB BACALLÀ I VERDURA

Ingredients (per a 4 persones):
.300 gr. d'arròs
.200 gr. de bacallà
.100 gr. de bolets (xampinyons, gírgoles o esclata-sangs)
.150 gr. de pèsols .4 carxofes
.4 espàrrecs bladers
.1 ceba mitjana
.Brou de peix
.Oli bo d'oliva
.Sal i pebre bo
Elaboració:
Sofregiu la ceba capolada i afegiu-hi les carxofes, els bolets i els espàrrecs, tot trossejat.
Quan estigui tot daurat afegiu el bacallà esmicolat i ofegau-lo fins que agafi color.
Llavors, fregiu-hi l'arròs durant una estona i abocau-hi el brou calent.
Al cap d'uns minuts hi podeu afegir els pèsols. En total ha de bullir entre 12 i 15 minuts a foc viu.
Finalment, posau-ho al forn que tendreu ben calent, durant 5 minuts.
(Receptes anònimes adaptades, RN-7, 23 V 09)
(c)Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes