dimarts, 12 de maig de 2009

RA - SARDINES ESCABETXADES

Ingredients: .Aigua .Oli .Vinagre .Alls .Llorer (1 fulla) .Julivert .Sardines Preparació: Posau una cassola al foc amb aigua, oli, vinagre, alls xapats per la meitat, una fulla de llorer i julivert. Si voleu, també hi podeu posar pebre vermell. Quan bulli hi posau les sardines que, tant poden ser crues com ja fregides prèviament. També, si voleu, poden ser enfarinades.

Quan estiguin a punt tancau el foc. Nota: També ho podeu fer amb altres peixos, com tonyina o bonítol, o amb animals de ploma com pollastre, colom o perdiu. En el cas de l'aviram caldrà posar-lo prèviament en vinagre devers unes tres o quatre hores.

Recepta enviada per Toniet, de Marratxí; conta que ho veia fer a la seva padrina (Receptes aportades per amics i amigues, RA-4, 12 V 09) (c) Toniet de Marratxí
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç