divendres, 1 de maig de 2009

RA - LICOR DE MANDARINES

Ingredients: 800 ml. d’alcohol de 96º (Es compra en la farmàcia alcohol de beure) 1 litre d’aigua 600 gr. de sucre 7 o 9 mandarines número no parell Preparació: Posar al foc l'aigua amb el sucre i que es dissolgui bé Refredar i afegir l'alcohol i les mandarines senceres sense pelar Escollir les mandarines sense forats i si el tronc és molt llarg, tallar-lo per a evitar que es foradin Macerar i moure'l cada dia durant 21 dies És una recepta procedent de Sóller. Ens l’envia na Sol González. Ens serveix per iniciar la secció de receptes aportades per amics i amigues. (Receptes aportades per amics i amigues, RA-1, 1 V 09) (c) Sol González (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes