dissabte, 2 de maig del 2009

RS - TIRAMI-SU

Ingredients:
.500 grs. de formatge Mascarpone.
.4 vermells d'ou.
.500 grs. de nata muntada.
.Sucre.
."Bizcochos de soletilla" per cobrir el fons del motlle.
.Cacau amarg en pols.
.Una copa d'Amaretto (licor d'ametlles amargues)
Preparació:
Dins un bol mesclau el formatge amb el sucre (que us agradi de dolç) i els vermells d'ou. Quan la preparació sigui homogènia, afegiu molt suaument la nata muntada. Tastau per comprovar que estigui bé de dolç. Guardau a la gelera.
Preparau una tassa (de les de cafè amb llet) de cafè ben carregat. Afegiu-hi sucre i la copa d'Amaretto. Banyau els "bizcochos" amb aquesta mescla, que quedin ben amarats. Col.locau-los un devora l'altra cobrint el fons d'un motlle.
Cobriu-los ara amb la mescla de formatge que havíeu guardat. Allisau la superfície amb una espàtula i empolvorau amb el cacau amarg (no proveu de substituir-lo per Cola-Cao; el resultat és desastrós!).
És més bo d'un dia per l'altre.
(Recepta de la Setmana, RS-12, 26 VIII 08) Recepta pròpia (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
No és la nostra recepta però, per si vos pot interessar, aquí teniu un vídeo de l'elaboració d'aquest dolç...