diumenge, 17 de maig de 2009

RN - ARRÒS AMB SÍPIA I COL-I-FLOR

Ingredients (per a 4 persones):
.1 sípia
.150 gr. de gamba pelada
.1 l. de brou de peix
.250 gr. de col-i-flor
.1 ceba tendra
.2 alls
.1 tomàtiga madura
.200 gr d'arròs
.Oli
.Sal
.Safrà
.Pebre bord
.1 pebre vermell
Preparació:
Trossejau la sípia.
Posau la colflori xapada en branquetes que bulli fins que estigui grenyal.
Sofregiu els alls i la ceba tendra dins la pella. En estar a punt afegiu-hi la tomàtiga i, finalment, la sípia.
En estar sofregida hi posau mitja culleradeta de pebre bord i el brou de peix. Afegiu-hi alguns fils de safrà capolat i deixau que cogui un parell de minuts.
Tirau-hi l'arròs i incorporau-hi la col-i-flor. Ha de bullir uns 20 minuts.
Quan faltin 5 minuts posau-hi les gambes i adornau-ho amb el pebre vermell.
Si quedàs amb poc brou, afegiu-n'hi un poc més; ha de quedar més melós que no sec.
(Receptes anònimes adaptades, RN-5, 17 V 09) (c)Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç Vegeu receptari d'altres plats d'arròs Vegeu receptari d'altres plats de peix Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients Vegeu la resta de la col·lecció de receptes